EMDR II-taso: Turku 11.-13.12.2024

EMDR II-tason koulutus – ohjelma

Paikka: Turku, tarkempi pitopaikka avoin

Ajankohta: ke-pe 11.-13. joulukuuta 2024

Alustava aikataulu: Ilmoittautuminen ke 9.10. klo 8.30–9.00. Luennot ja harjoitukset ke 9.10. klo 9.00-17.00, to 10.10 klo 8.30-17.00 ja pe 11.10. klo 8.30-16.00.

Hinta: 1350 EUR + ALV 24%. Hintaan sisältyy kahvitarjoilu aamu- ja iltapäivällä.

Kouluttaja: Markus Heinimaa

Fasilitaattori: Kaisa Seppälä

Koulutusryhmän maksimikoko 24 henkilöä.

Koulutusvaatimukset: EMDR II-tason koulutukseen osallistuminen on mahdollista vasta kun I-taso ja vaadittavat vähintään viisi työnohjaustuntia on suoritettuna. Tätä osoittava työnohjaustodistus on toimitettava Memodriaan ennen koulutukseen osallistumista.

EMDR-peruskoulutus muodostuu kahdesta kolmipäiväisestä I- ja II-tason koulutuksesta. Kuten EMDR I-tason koulutuksessakin, aamupäivän ohjelmaan sisältyy luentoja, videoita sekä demonstraatioita. Iltapäivän ohjelmana on praktikum, jossa osallistujasta harjoittelevat EMDR käyttöä pienryhmissä kouluttajan tai fasilitaattorin ohjatessa harjoituksia.

II-tason koulutuksen tavoitteena on laajentaa koulutettavien tietoja ja taitoja EMDR-terapian toteuttamisesta vakavan psyykkisen traumatisaation arvioinnissa ja hoidossa.

Ilmoittautumiset 11.11.2024 mennessä Memodria Oy:n sähköpostiin osoitteessayhteys.memodria@gmail.com. Vapaamuotoisesta ilmoittautumisesta tulee ilmetä koulutuksen osallistumisvaatimusten täyttyminen, yhteystiedot (sähköposti, puhelin), laskutettava taho ja laskutusosoite sekä tiedot mahdollisesta erityisruokavaliosta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei ole tehty 7 vrk ennen koulutuksen alkua, peritään koko seminaarimaksu.

EMDR-peruskoulutuksen suorittamista koskeva todistus toimitetaan osallistujalle sen jälkeen, kun työnohjaajan antaman todistus suoritetuista työnohjauksista on toimitettu Memodrialle. Huomattava, että vain sertifioidun EMDR-työnohjaajan, -fasilitaattorin tai kouluttajan antama työnohjaus hyväksytään. Työnohjausten kustannukset eivät sisälly kurssihintaan. – Peruskurssin vaatimus on yhteensä 10 t työnohjausta, joista 5 tuntia I-tason ja 5 tuntia II-tason jälkeen.

Tarkempia tietoja Memodria Oy:n nettisivuilta www.memodria.fi

Ilmoittaudu koulutukseen