EMDR taso I: Kuopio 17.-19.1.2024

EMDR I-tason koulutus

Paikka: Kuopio, Hotelli Scandic Kuopio, Satamakatu 1  70100 KUOPIO

Ajankohdat: ke-pe 17.1.–19.1.2024

Hinta: 1350 EUR + ALV 24%. Hintaan sisältyy kahvitarjoilu aamu- ja iltapäivällä.

Alustava aikataulu: Ilmoittautuminen ke 17.1. klo 8.30–9.00. Luennot ja harjoitukset ke 17.1. klo 9.00-17.00, to 18.1. klo 8.30-17.00 ja pe 19.1. klo 8.30-16.00.

Kouluttaja: Markus Heinimaa

Fasilitaattori: Kaisa Seppälä

Koulutusryhmän maksimikoko 24 henkilöä.

Koulutusvaatimukset: Koulutuksen osallistumisvaatimuksen täyttävät laillistetut psykoterapeutit (Valviran hyväksymä terapiakoulutus), psykologit ja psykiatrit. Myös psykiatriset sairaanhoitajat, jotka työskentelevät pitkäjännitteisesti psykiatrian yksikössä, voivat osallistua.

Koulutuksessa aamupäivän ohjelmaan sisältyy luentoja, videoita sekä demonstraatioita. Iltapäivän ohjelmana on praktikum, jossa osallistujasta harjoittelevat EMDR käyttöä pienryhmissä kouluttajan tai fasilitaattorin ohjatessa harjoituksia.

I-tason koulutuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistujat EMDR-menetelmän taustaan, sitä koskevaan teoreettiseen tietoon ja sen sovellusalueisiin, sekä antaa valmiudet menetelmän käytön aloittamiseen riittävän vakauden omaavien potilaiden hoidossa.

Ilmoittautumiset 17.12.2023 mennessä Memodria Oy:n sähköpostiin osoitteessa yhteys.memodria@gmail.com. Vapaamuotoisesta ilmoittautumisesta tulee ilmetä koulutusvaatimusten täyttyminen, yhteystiedot (sähköposti, puhelin), laskutettava taho ja laskutusosoite sekä tiedot mahdollisesta erityisruokavaliosta.  Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei ole tehty 7 vrk ennen koulutuksen alkua, peritään koko seminaarimaksu.

Hotelli Scandic Kuopio tarjoaa koulutukseen osallistujille alennusta päivän hinnasta. Varaukset voi tehdä osoitteessa scandichotels.fi varaustunnuksella: FIARB. Varaukset tulee tehdä viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista ja majoitusvarauksen voi perua klo 18.00. mennessä tulopäivänä. Huoneita voi varata tarjotulla koodilla hotellin varaustilanteen mukaan, hotellilla on oikeus yksipuolisesti sulkea tarjoushinnan saatavuus. – Suora linkki varauksen tekoon: https://www.scandichotels.fi/?bookingcode=FIARB

Tarkempia tietoja Memodria Oy:n nettisivuilta www.memodria.fi

Ilmoittaudu koulutukseen