EMDR taso II: Turku 7.-9.2.2024

EMDR II-tason koulutus – ohjelma

Paikka: Scandic Hamburger Börs hotelli, Kauppiaskatu 6, Turku (Kauppatorin laidalla)

Ajankohta: ke-pe 7.-9.2.2024

Alustava aikataulu: Ilmoittautuminen ke 7.2. klo 8.30–9.00. Luennot ja harjoitukset ke 7.2. klo 9.00-17.00, to 8.2. klo 8.30-17.00 ja pe 9.2. klo 8.30-16.00.

Hinta: 1350 EUR + ALV 24%. Hintaan sisältyy kahvitarjoilu aamu- ja iltapäivällä sekä lounas.

Kouluttaja: Markus Heinimaa         Fasilitaattori: Kaisa Seppälä

Koulutusryhmän maksimikoko 24 henkilöä.

Koulutusvaatimukset: EMDR II-tason koulutukseen osallistuminen on mahdollista vasta kun I-taso ja vaadittavat vähintään viisi työnohjaustuntia on suoritettuna. Tätä osoittava työnohjaustodistus on toimitettava Memodriaan ennen koulutukseen osallistumista.

EMDR-peruskoulutus muodostuu kahdesta kolmipäiväisestä I- ja II-tason koulutuksesta. Kuten EMDR I-tason koulutuksessakin, aamupäivän ohjelmaan sisältyy luentoja, videoita sekä demonstraatioita. Iltapäivän ohjelmana on praktikum, jossa osallistujasta harjoittelevat EMDR käyttöä pienryhmissä kouluttajan tai fasilitaattorin ohjatessa harjoituksia.

II-tason koulutuksen tavoitteena on laajentaa koulutettavien tietoja ja taitoja EMDR-terapian toteuttamisesta vakavan psyykkisen traumatisaation arvioinnissa ja hoidossa.

Ilmoittautumiset 7.1.2024 mennessä Memodria Oy:n sähköpostiin osoitteessa yhteys.memodria@gmail.com. Vapaamuotoisesta ilmoittautumisesta tulee ilmetä koulutuksen osallistumisvaatimusten täyttyminen, yhteystiedot (sähköposti, puhelin), laskutettava taho ja laskutusosoite sekä tiedot mahdollisesta erityisruokavaliosta.  Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei ole tehty 7 vrk ennen koulutuksen alkua, peritään koko seminaarimaksu.

EMDR-peruskoulutuksen suorittamista koskeva todistus toimitetaan osallistujalle sen jälkeen, kun työnohjaajan antaman todistus suoritetuista työnohjauksista on toimitettu Memodrialle. On huomattava, että vain sertifioidun EMDR-työnohjaajan, -fasilitaattorin tai kouluttajan antama työnohjaus hyväksytään. Työnohjausten kustannukset eivät sisälly kurssihintaan. – Peruskurssin vaatimus on yhteensä 10 t työnohjausta, joista 5 tuntia I-tason ja 5 tuntia II-tason jälkeen.

Tarkempia tietoja Memodria Oy:n nettisivuilta www.memodria.fi

Ilmoittaudu koulutukseen